GOING AFRICA SAFARIS
Going Africa Safaris is in 2007 ontstaan uit een passie en hobby voor reizen door Afrika. Reizen die we vanaf 1996 hebben ondernomen. Onze passie is er nog steeds en eerlijk gezegd voelt het werk nog steeds als een hobby.

Nog steeds verkennen we Afrika gemiddeld 9 weken per jaar. Daarmee hebben we een grote lokale kennis opgebouwd en hebben we de juiste lokale partners gevonden voor elke vorm van safari. Of het nu om luxe of minder luxe lodge safari's gaat of om kampeersafari's (privé, semi-luxe of in een groep) of om selfdrives in Zuidelijk Afrika.

Maar dat is nog niet alles. Bij Going Africa Safaris bent u ook op het juiste adres voor Ranger opleidingen of andere wildlife cursussen. Wilt u een meerdaagse wandelsafari of kanosafari’s in Zimbabwe? Ook geen probleem. Going Africa Safaris heeft misschien wel het breedste assortiment aan mogelijkheden.

Going Africa Safaris ondersteunt ook diverse projecten ter bescherming van wildlife. Zo doneren we jaarlijks aan Stichting Spots, de Anti Poaching Unit bij Victoria Falls en ondersteunen we ook het Cheetah project in Zimbabwe.

Bent u op zoek naar een fantastisch Afrika avontuur in Oostelijk- of Zuidelijk Afrika, neem dan beslist contact met ons op en maak gebruik van onze lokale kennis en ons lokale netwerk.


Vriendelijke groeten


Paul Janssen
Going Africa. Safaris